Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


bier:struiserosse

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
bier:struiserosse [2012/09/24 22:33]
johanv
bier:struiserosse [2012/09/24 22:35] (huidige)
johanv
Regel 6: Regel 6:
   * Fles: 33 cl   * Fles: 33 cl
  
-  * Uitzicht: roodbruin, troebel, quasi geen pareling. fijn oranjebeige schuim +  * Uitzicht: roodbruin, troebel, quasi geen pareling. fijn oranjebeige ​wandklevend ​schuim 
-  * Aroma: ​Pruim, sinaasappel en een beetje bloemen.+  * Aroma: ​pruim, sinaasappel en een beetje bloemen.
   * Smaak: zoetig. Beetje gebrand. Walnoot.   * Smaak: zoetig. Beetje gebrand. Walnoot.
-  * Afdronk: ​Hopbitter+  * Afdronk: ​hopbitter, walnoot.
  
 De Struise Brouwers zijn vier mannen die in 2001 begonnen zijn met het brouwen van bier. Twee van de vier heren runden vroeger een struisvogelboerderij,​ wat meteen de naam van het gezelschap verklaart, of wat had u gedacht. De Struise Brouwers zijn vier mannen die in 2001 begonnen zijn met het brouwen van bier. Twee van de vier heren runden vroeger een struisvogelboerderij,​ wat meteen de naam van het gezelschap verklaart, of wat had u gedacht.
Regel 17: Regel 17:
 Initieel hadden hun bieren vooral succes in Amerika en Scandinavië,​ maar de laatste jaren groeit ook in België hun bekendheid. Mogelijk omdat ze - net als bijv. Westvleteren - hoge toppen scheerden op ratebeer.com. Initieel hadden hun bieren vooral succes in Amerika en Scandinavië,​ maar de laatste jaren groeit ook in België hun bekendheid. Mogelijk omdat ze - net als bijv. Westvleteren - hoge toppen scheerden op ratebeer.com.
  
-Heel wat bieren van de struise brouwers hebben ​erg experimentele of uitgesproken ​smaken, ​net zoals deze Struise Rosse. Leuk om weten is dat dit bier eigenlijk een '​accidentje'​ was. De bedoeling was Struise Witte te brouwen, maar er werd per ongeluk de verkeerde gist gebruikt. Het resultaat mag er zijn.+Heel wat bieren van de struise brouwers hebben ​tamelijk excentrieke ​smaken, ​en deze Struise Rosse is geen uitzondering. Leuk om weten is dat dit bier eigenlijk een '​accidentje'​ was. De bedoeling was Struise Witte te brouwen, maar er werd per ongeluk de verkeerde gist gebruikt. Het resultaat mag er zijn.
  
 Referenties:​ Referenties:​
bier/struiserosse.txt · Laatst gewijzigd: 2012/09/24 22:35 door johanv