Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


bierwiki:bijdragen

Werk mee aan de Bierwiki

Je kunt de inhoud van deze site zelf aanpassen. Voorlopig moet je je niet registreren om bieren of activiteiten in te geven of aan te passen. Andere wijzigingen kun je doen als je je registreert. (Uiteraard kan en zal dit veranderen op het moment dat ik te veel problemen krijg met de wiki spamvrij te houden.)

  • Je kunt informatie over een bestaand bier aanpassen. Daarvoor zoek je het bier op, en klik je op de knop 'Pagina Aanpassen' onderaan het scherm.
  • Je kunt een nieuw bier toevoegen. Het gemakkelijkste is om het bier toe te voegen aan de Bierindex. Klik daar op 'Pagina Aanpassen' te klikken. Voeg vervolgens een lijn in deze stijl toe, die een link naar je nieuwe pagina zal genereren:
[[bier:WestmalleTripel | Westmalle Tripel]] (Westmalle)
  • Je kunt een proeverij toevoegen: Open de pagina Start, klik op 'Pagina Aanpassen', en voeg een link toe aan het lijstje. Als je daarna op die link klikt, wordt je pagina aangemaakt, en kun je er inhoud op zetten.

Nog iets over de auteursrechten:

Als je zelf auteur bent van inhoud die je toevoegt op deze wiki, is er geen enkel probleem. Inhoud overnemen van iemand anders, mag enkel als je de toestemming van die iemand anders hebt om het materiaal te verspreiden onder de CC BY-SA 3.0-licentie. Dit mag je bijvoorbeeld doen met alles wat je vindt op Wikipedia, op voorwaarde dat je een bronvermelding toevoegt.

bierwiki/bijdragen.txt · Laatst gewijzigd: 2011/08/13 21:29 door johanv